torsdag 12. januar 2023

Oppskrift; Kylling tikka masala

Nylig hadde jeg veldig lyst på noe med litt krydder, så jeg endte opp med å lage kylling tikka masala fra bunn av. God middag trenger ikke nødvendigvis å være vanskelig eller tidkrevende. Greit nok at kyllingfiletene i denne retten blir marinert en liten stund, men selve retten er fortrinnsvis enkel å lage, og jeg tørr påstå at til og med tenåringene i hus kan klare å lage denne på egenhånd.


Kylling tikka masala
600 gram kyllingfileter, i biter
2 ss olje + ekstra til steking
2 ss tandoori masala krydder
1 boks hakkede tomater
3 dl kremfløte
Salt og pepper
1 ts hvitløkspulver
1/2 ts chilipulver
2 ts spisskummen
2 ts paprikapulver

Mariner kyllingfiletene i tandoori masala krydder og 2 ss olivenolje i minst en time. Stek deretter kyllingen i en stekepanne. Ha deretter i tomatene, kremfløten og krydderet og la det småkoke på lav varme i cirka ti minutter.

Serveres med hvit ris.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar