tirsdag 1. desember 2020

Oppskrift; Kransekakestenger

Siden det tross alt er desember og snart jul, ville jeg dele en enkel oppskrift/veiledning på kransekakestenger. Jeg er nok ikke den eneste som elsker kransekakestenger og det er temmelig lett å lage dem selv, hvis en kommer over kransekakemasse på butikken. Selv fant jeg en på halv pris for ikke så lenge siden, i tillegg til at jeg kjøpte opp Dronningsjokolade på tilbud hos Obs for ikke så lenge siden.

Her kommer oppskrifta.

Kransekakestenger
1 pakke kransekakemasse
100 g Dronningskojolade
Strøssel

Form kransekakemassen til 1 centimeter tykke pølser i ønsket lengde. Stek dem i forvarmet ovn på 200 grader i cirka 10 minutter. Ikke overstek dem.

Etter de er avkjølt, smelt sjokoladen i vannbad eller mikro. Dypp ene halvdelen av kransekakestengene i sjokoladen. Legg på et bakebrett med bakepapir. Strø strøssel på og la sjokoladen stivne helt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar