onsdag 19. august 2015

Oppskrift; Kjøttdeig med erter og poteter - Basella wa Batata

Jeg kan godt innrømme at jeg er veldig glad i asiatisk mat, mye på grunn av krydderet. Her kommer ihvertfall en oppskrift på en indisk rett.

Kjøttdeig med erter og poteter - Basella wa Batata
1 pakke kjøttdeig
1 liten løk, hakket
Hvitløk
1 ts spisskummen
1 ts gurkemeie
1/2 ts allehånde
1 ts karripulver
3 poteter, skrelte og skjært opp i cirka 2,5 cm biter
1 liten pakke frosne erter
Salt og pepper etter smak
7,5 dl vann

I en gryte, ha i poteter, erter, vann og krydder. La det koke opp. I mellomtiden stek kjøttdeig og løk i en panne. Når kjøttdeigen og løken er godt nok stekt, ha det i gryta sammen med resten. La det koke i cirka 30-45 minutter på middels varme.

PS. Det er å anbefale og gå forsiktig frem med kryddermengden, slik at du ikke ender opp med å føle at middagen blir for sterkt krydret.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar