onsdag 29. juli 2015

Oppskrift; Slow Cooker Kylling og makaroni suppe

Jeg har blitt temmelig god venn med slow cookeren min. Noe av det geniale med den er at en har muligheten til å lage en større mengde mat, som gjør at en har flere porsjoner man kan fryse ned (så sant det er mat en kan fryse ned). Restemat er en fin-fin ting når en er student. Her kommer en oppskrift på kylling og makaroni suppe.



Kylling og makaroni suppe
3 kyllingfileter, skåret i biter
En halv pose amerikansk blanding (gulrøtter, erter, mais)
1 teskje hvitløkspulver
1/2 teskje ingefærpulver
3 ss olivenolje
1,5 liter kraft/buljong+vann
2 laurbær
2,5 dl makaroni

Ha i alt utenom makaronien i slow cookeren og kok på høy setting i cirka 4 timer. Når det er en halvtime igjen, ha i makaronien. Før servering, ta ut laurbær-bladene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar