onsdag 30. desember 2015

Oppskrift; Slow Cooker Beef Bourguignon

Det er snart nytt år, og her kommer en oppskrift på noe jeg har koset meg med i romjula, nemlig Beef Bourguignon, laget i slow-cookeren.


Slow Cooker Beef Burgundy
900 g storfekjøtt i strimler
3 sjalottløk, hakket
1 ss tomatpuré
1 ts hvitløkspulver
2,5 dl rødvin
2,5 dl kraft/vann + buljong
250 g sopp i biter
5 gulrøtter i biter
8-9 poteter i biter
1,5 ss soyasaus
Salt og pepper
Persille eller timian

Stek soppen på forhånd, og ha alt i slow cookeren, unntatt persille/timian. La det koke på høy setting i cirka 5 timer, og ha i timian/persille på slutten.

Normalt er det ikke poteter med i Beef Bourguignon, men valgte og ta det  med, slik at det ble litt mer mat ut av det.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar