Hyrdepai med lammekjøttdeig
Fyllet
1 pk lammekjøttdeig
1 dl vann
1 boks hakkede tomater
1 pose Eldorado blanding med blomkål, erter, og gulrot
1 løk, hakket
1 pakke skivet aromasopp
Timian, rosmarin, oregano, salt, pepper, hvitløk, etter smak
Potetstappe
10-12 poteter
Melk
Smør
Hvitløk
Pepper
Kok potetene som vanlig, og lag potetstappe.
Stek kjøttdeigen i en panne. Kok pakken med de fryste grønnsakene som vist på pakken i en gryte. Ha i løken og soppen i stekepanna og stek videre. Ha deretter i resten av ingrediensene, bortsett fra Eldorado grønnsakene, oppi stekepanna og bland godt.
Hell fyllet i en ildfast form. Ha deretter i de kokte Eldorado grønnsakene. Til slutt, ha på potetstappa.
Stekes/varmes i stekeovnen i 30 minutter på 200 grader Celcius.
Serveres med brød og salat.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar