Uansett. I dag vil jeg dele en oppskrift på en høstgryte som lages i slow cookeren.
Slow Cooker høstgryte
(cirka 4 porsjoner)
600 gram grytekjøtt (kan byttes ut med biffstrimler)
6-8 poteter, alt etter størrelsen, i terninger
4 gulrøtter, i biter
1 purre, oppskåret
5 dl vann
1 buljongterning
1 liten boks tomatpuré
Hvitløk
Timian
Rosmarin
Svart pepper
Røkt paprikapulver
Hvitløkspulver
2 laurbærblad
2 ss mel
2 ss fersk persille, hakket
Ha kjøttet og melet i slow cookeren og bland godt sammen. Ha i resten av ingrediensene, utenom persillen. La koke på høy setting i 3-4 timer. På slutten av koketiden, ha i persillen.
Ta ut laurbærbladene før servering.
Serveres med brød, rundstykker eller lignende.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar