I dag vil jeg dele en oppskrift på en amerikansk gulasj som kan lages i slow cookeren. Den mer autentiske, og forøvrig ungarske, lages ofte med poteter og andre grønnsaker, mens den amerikanske er ofte noe enklere og med pasta. Så jeg påstår definitivt ikke at dette er en autentisk ungarsk variant.
Her kommer min oppskrift.
Slow cooker amerikansk gulasj
(Cirka 4 porsjoner)
2 bokser hakkede tomater
1 liten boks tomatpuré
5 dl vann
1 buljongterning
3 dl makaroni
1 pakke kjøttdeig
2 chili, hakket
2 snacks-paprika, skivet
Timian
Rosmarin
Røkt paprika-pulver
Pepper
Hvitløkspulver
1/2 ts cumin
Stek kjøttdeigen i stekepanne og ha i slow cookeren når den er gjennomstekt. Ha i alle andre ingredienser og la koke på høy setting i cirka 4 timer.
Serveres med brød og/eller salat.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar