Etter å ha vært sugen på kanelboller en liten stund, endte jeg opp med å bake det tidligere i dag. Her kommer oppskrifta;
Kanelboller
Deig;
1 pakke tørrgjær
2,5 dl lunken melk
1,25 dl sukker
0,75 dl olje
1 ts salt
2 egg
10,5 dl mel
Fyll;
Cirka 100 gram smeltet smør
Brunt sukker
Kanel
Bland alle de tørre ingrediensene til deigen i en bolle. Bland alle de våte ingrediensene i en egen bolle eller målebeger før du så blander det inn i det tørre. La deigen heve en lun plass i cirka en time til dobbel størrelse.
Kjevle ut deigen til et rektangel og ha på smeltet smør, samt kanel og sukker. Rull deigen sammen, og kutt deigen i passe store bolle-deler.
Stek dem midt i ovnen rundt 20 minutter på 175 grader Celcius.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar