I påsken endte jeg opp med å lage Bacalao fordi jeg hadde gått og dagdrømt om det en god stund. Og ja, jeg brukte slow cookeren til å lage det.
Slow Cooker Bacalao
4-500 gram utvannet klippfisk
6-7 poteter
2 mellomstore løk
1 sjalottløk
2 bokser hakkede tomater
1 stor boks tomatpuré
2 snackspaprika
1 ts buljongpulver
1/8 ts kanel
2 ts hvitløkspulver
1 laurbærblad
1,5 dl olivenolje
Pepper etter smak
Noe fersk persille
Skjær opp disse ingrediensene i biter; poteter, klippfisk, og hakk opp løken. Ha alt unntatt persillen i slow cookeren (legg ingrediensene lag på lag det beste du kan) og kok på høy setting i cirka 4 timer, til potetene er gjennomkokte. På slutten av koketiden, rett før servering, har du i persillen.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar