torsdag 10. september 2015

Oppskrift; Slow Cooker gryterett med rotgrønnsaker og spinat

Jada, jeg vet jeg gnåler om slow cooker oppskrifter for tiden, men jeg kan garantere deg at slow cookeren er en fin-fin ting å ha på kjøkkenet. Det er forøvrig nå norske rotgrønnsaker er på sitt beste, så hva bedre enn å bruke dem?



Slow Cooker gryterett med rotgrønnsaker og spinat
7 gulrøtter
1 pastinakk
5 poteter
1 purreløk
Cirka 1 dl hakket spinat (den fryste sorten, opptint)
7,5 dl kraft/vann + buljong
1/2 ts ingefær
1/2 ts hvitløk
Pepper etter smak
1 laurbær

Skjær gulrøtter, pastinakk, poteter og purre i små biter (eller små til medium). Ha alt dette, samt spinat, kraft og krydder/urter i slow cookeren. La det koke på høy setting i cirka 3-4 timer, til grønnsakene er møre. Ta ut laurbæret før du serverer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar