mandag 24. august 2015

Oppskrift; Mini eggmuffins

I forbindelse med at semesteret på universitetet øyeblikk begynner (altså, i morgen), fant jeg ut at jeg trengte en oppskrift på noe enkel matpakkemat som jeg kunne lage, som allikevel var litt sunt. Det jeg kom opp med, var noe som kan kalles for mini-omeletter eller mini eggmuffins.

Mini-omeletter
6 piskede egg, sammen med 2 teskjeer melk og svart pepper etter smak
Valgfrie grønnsaker, som sopp i biter, hakket spinat, amerikansk blanding etc (noe som er lite)
Går også an å ha i smårettsbacon eller salatkylling (alt etter smak, kan sløyfes)

Forvarm ovnen på 200 grader Celcius. Fordel grønnsaker (og eventuelt kjøtt) i 12 muffinsformer. Stekes i ovnen i cirka 20-25 minutter, eller til omelettene/muffinsene er lett gyldne og eggblandingen virker gjennomstekt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar